Friday, August 16, 2013

"Jag har inget emot islam som ett land men.."

Det här idiotiskt dumma uttalandet av den Australienska politikern påminner mig om hur kul jag tycker det är när dumma uttalanden uppmärksammas. Därför ska jag haka på och dela med mig av en liten ramsa jag har att tillägga i ämnet. Jag bor ju trots allt i ett område där det till större delen bor invandrare från "landet islam". Fan så dumt sagt. Har hon inte fått någon undervisning i religion alls, den där politikern alltså? Stackars flicka.


Här är en länk till videon: LÄNK TILL VIDEON

Det typiska med Brandkärr, där jag bor, är inte bara att det bor massor av invandrare här, det är även populärt för gamla och barnfamiljer över lag. Det roliga, eller snarare irriterande och jobbiga är att det aldrig är tyst här. Det finns någon granne som var och varannan dag står nedanför balkongerna och ropar ut "Asaa!!" eller nått till någon uppe på en balkong. Har han inte telefon för att ringa om "Asa" är hemma? Det står x antal kundvagnar näst intill vid varje sopstation, och nu även utanför 102:an. Det slängs tonvis med möbler och el-apparater i högar utanför och invändigt i sopporna. Har sett ett gäng mörkhyade ungdomar som körde iväg en hel säng mitt i natten med hjälp av en kundvagn. Vissa unga familjer som jag lagt märke till är ute och går med barnvagnen vid 11 på natten. en del grannar har gjort inbrott, vandaliserat och varit allmänt fientliga. Nu verkar det som om just de grannarna ersatts med äldre släktingar med samma efternamn. Sedan de "flyttade ut" (eller om de ens har det?) så har det inte pissats i hissen i alla fall, och inga halva gula lökar har slängts i trapphuset, och inget spottande i hissen heller. En annan sak är det där med att skjuta raketer och smällare MITT I SOMMAREN. Vad är grejen? Vad är firandet undrar jag, men sen å andra sidan så tror jag att de bara skjuter för att jävlas för det är efter klockan sex till (ibland) ett på natten som de där håller på. Det har varit så de senaste veckorna. Och för några dagar sen såg jag en kille slänga smällare/fyrverkerier från sin balkong på 2a våningen. Idiotiskt.

Jag drar INTE alla över en kant. Men jag hade aldrig i mitt liv kunnat räkna med att tycka så illa om vissa människor efter att ha bott här i över ett år. Miljön och omgivningen har påverkat mina omdömen.

1 comment:

Funkynality said...

GAH VILKEN IDIOT! Hahhahahahaa. Såna människor borde tvångsutbildas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...