Tuesday, August 31, 2010

Ben & Jerry's glassburkar är fantastiska spargrisar, visste ni det?

Well well karusell.. jag pluggar, håller på att misslyckas med filosofin för jag missade närvarorapporten (uppgift för varje vecka på distans). Synd. Men man ska inte gnälla över spilld mjölk, när man inte ens köpt mjölk? Moshpit Open närmar sig med älgsteg, ska ju jobba på den. Och det skulle kännas fint med ett litet gulligt mail från de som har hand om oss funktionärer med arbetsuppgifter och sånt, varken jag eller en polare som också ska jobba där har fått annat än antagningsbesked.


Sett från verandan. Säger som Ville Valo sa på Pier Pressure:
"That's a post card.. the sky.."


Ska flytta hem till en kompis i stan nästa veckas helg. Det är intressant bara för det kom upp på tal om strumpor om jag skulle vilja bo hos honom. Ser fram emot att ha närmare till skolan, mina vänner och aktiviteter man inte kan tänkas arrangera i ett hål i skogen omringad av diverse villor, ett konsum och en pizzeria. Har inte satt min fot utanför dörren sedan jag inbillade mig att jag hade en framtid på folkhögskolan utanför Bredäng (då jag bodde hos en Birgitta som numera bor i Skogås, har fortfarande kontakt med henne).

Nu tog inspirationen (alltså adjektiven) slut. Betyder att jag ska sova... i min säng. Har inte nämnt det här i bloggen förän nu. Men med anledningen av en händelse i mitt rum förra veckan har jag inte vågat sova i mitt rum förän igår. Ska söka upp ett medium och ta reda på mer. Godnatt.

1 comment:

Emelié said...

Då kan vi ju simma på fredagmornarnaaa!!! :) Du har ju jättenära och jag ska ha det som mortion!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...