Om mig /About

|Elenor |27 |Sweden


Livet: Loppis- och second hand fyndare, bokslukare och festivaljobbare. Sambo sedan 2012, skriver en självbiografi, tar mycket foton, ritar porträtt av vänner och kändisar, samlar på clowner, rosa pantrar och minnen. Inget är ett misslyckande, det är nya erfarenheter.

Bloggen: Jag skriver om allt som rör mig, mina intressen och mina diagnoser. Har haft blogg sedan 2006 och det är något jag tänker fortsätta med.

Personligt: Sedan sept 2014 har jag börjat vara öppen med min diagnos trichotillomani för att hjälpa mig själv och andra drabbade. Trichotillomani (eller trich), innebär kort sagt att den drabbade okontrollerat nopprar hår från knopp och kropp. Jag har ryckt hår sedan sommaren jag skulle börja 4:an på mellanstadiet. Achalasia är en annan diagnos som sitter fysiskt (inte psykiskt som den ovannämnda) i matstrupen och hindrar mig från att svälja normalt. Då och då skriver jag även om detta.

Just nu: Lämnat en bok på tåget i hopp om att den ska få resa jorden runt och samla på sig minnen. Man ska vara kreativ. Har också påbörjat en utmaning på 100 dagar som går ut på att jag ska ha millimeterkort hår, läs mer om det här.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...