Sunday, August 18, 2013

H&M's initiativ till en bättre miljö.

För några dagar sen umgicks jag med mamma och Linda, vi gick lösa inne på second hand. Sen gick vi in på H&M och vad ser jag där?! En låda. Det stod att det var i den man skulle lägga i kläder efter att ha visat personalen. "Vad är det här för klädinsamling" var min tanke, gick och frågade och fick information.INFORMATION FINNS HÄR :: H&M CONSCIOUS LONG LIVE FASHION!


* De tar emot kläder i alla skick, och de behöver inte vara från just H&M. De trasiga textilerna kan användas till att bland annat göra disktrasor av.
* För besväret av att lämna en kasse får du en rabattkupong på 50 kr, som gäller vid köp för över 300 kr. Vet inte hur länge den gäller, men jag skulle gärna matcha den till julrean (hehe).

Personligen tänkte jag gå igenom alla lådor och garderobsutrymmen för att hitta kläder som är trasiga. Det är mycket bättre att lämna iväg dem till H&M som säger sig kunna ta hand om dem, än att slänga i soporna. Det kommer att bli mist en kasse, bara för en del av kläderna är så stora. Shoppade en hel del kläder den dagen också, på second hand (Cinas Mix) på Öster. Ska visa bilder senare.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...