Monday, July 25, 2011

Like one brain.

Sträcker på mig och lägger tidningarna åt sidan. Har lusläst de två senaste dagarnas Aftonbladet, som jag faktiskt haft råd att köpa helt själv. Tro det eller ej. Jag vill veta hur extremister tänker. Inte för att sympatisera med dem och go riot myself, men för att förstå. Det är av denna anledning jag lånade MEIN KAMPF, men den var för tung att läsa samtidigt som ungefär fem andra böcker jag lånat just då.

Idag var det tyst minut kl 12 för de som mördades i Norge. Det är en förskräcklig händelse, givetvis. Jag tänker inte gå in på annat om det här nu än att bara säga det. Det är inte slutdiskuterat för min del.



"Hela Norden hedrade offren med tyst minut" - Aftonbladet



"All extreme philosophies, religions as ideologies, attracts nuts." - Orey


Under den minuten var jag tyst också. Stängde av musiken på datorn och tittade bort. Har ju datorn precis vid ett fönster, så gissa vart jag tittade. Nu ska jag dricka upp mitt (som valigt) kalla kaffe.


ENGLISH: Putting the news papers aside. For two days in a row I've read the paper, which I actually bought and paid for all by myself, believe it or not. I want to know how extremists think. (Your guessing is correct, I'm talking about the incident in Norway some days ago). I want to know more, but not because I'll sympathise with them and go riot myself, but to simply understand.

It's because of the same reason I started to read "MEIN KAMPF" some week ago, but that darn book turned out to be too complicated to understand while reading 5 other books at the same time. Strange, don't you think? No seriously, I'll definitely read that book later.


MUSIC: Placebo - Pure morning
QUOTE OF TODAY: See photo above.

1 comment:

Avarquare said...

Satt och stirrade på min familj i en minut, kändes som en minuts tystnad var liten i jämförelse med att ungdomarna på ön led i över en timme... hmm. Scary shit. <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...