Sunday, May 31, 2015

Fluffy och Stockholm idag! Och historien om då vi var på Carlings

Ikväll ska jag och Jonas till Hovet och se amerikanska stå-upp komikern Gabriel "Flyffy" Iglesias! Det ska bli så kul! :D Vi åker härifrån strax innan kl 15 och sen får vi se vart vi tar vägen. Kanske in på Carlings inne på Globen Shopping och hälsar på.Senast vi var i Stockholm (För att gå på Dustin Expo, inne i Globen) fick vi för oss att gå in på Carlings i Globen's Shoppingcentrum. Jonas behövde nya byxor och säljaren som jobbade där då var jätteglad att få hjälpa till, han sa att det var roligt att sälja byxor som blir perfekta till kunderna. Eller något sån't. Han var jättetrevlig och duktig, tog fram rätt storlek bara av att titta på Jonas. Han pratade nästan konstant och följde med till provrummen, hämtade andra storlekar tills det blev perfekt. Jonas valde två par byxor. Vid kassan fortsatte vi att prata med säljaren, länge - och det var ingen kö heller. Lugn dag. Sedan önskade han oss en fortsatt trevlig helg och vi gick.

När vi kom ut stannade Jonas till för att kolla internetbanken via mobilen och såg att inga 1800 kr dragits från kontot - ALLA VI TRE HADE TOTALT MISSAT ATT HAN INTE TAGIT BETALT! "Men vi måste ju gå tillbaka!" Sa jag upprepade gånger medan vi trampade omkring utanför McDonald´s. "Han var ju så trevlig och hjälpsam vi måste tillbaka och betala det här, tänk vad glad han kommer att bli." Vi gick tillbaka och med stora flin gick vi in på Carlings igen. Han gav oss slängkyssar, utbrast "jag älskar er!" och tackade för att det finns underbara människor som oss, plus att han nästan fick tårar i ögonen (enligt han själv). Karma.

Vi fick våran tack redan senare under dagen då vi åt mat på Pizza Hut, våran beställning hade mystiskt försvunnit inne i köket vilket betydde att vår mat skulle ta längre tid än deras standard att servera - få vi fick gratis kaffe plus hela våran beställning för HALVA PRISET!

Tror jag börjar gilla Stockholm igen haha!


Follow on Bloglovin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...