Wednesday, May 20, 2015

Test: Odense Marcipan, kampanj på Buzzador! #bakabuzz

Som jag berättat tidigare så är jag en buzzador (deltagare i en testpanel) via Buzzador.com och med i en kampanj för Odense Marcipan. Det har varit jättekul att få vara med och prova de här sakerna. Många har fått smaka och många har tagit del av att jag är med i kampanjen (offline så att säga), så nu ska jag berätta vad jag tyckte själv om det jag fick med i lådan.

Chokladen var himmelsk! Jag använde den i den här tårtan på bild och den blev supergod! Dock måste jag tillägga att det gick åt väldigt mycket choklad för att göra den. Efter mousse, chokladkräm och fyllning med bär toppade jag tårtan med ett nytt typ av "spån" jag fick med i paketet. Kan användas till cupcakes också. Jag köpte också hem ett litet paket med färska blåbär till att pryda tårtan.

Jag vet sedan tidigare att marsipan av Odense är jättegod, därför ska jag göra en tårta att ta med till jobbet lite längre fram. Flera av mina arbetskamrater vet redan om att jag snart kommer att bjuda på gott. Jag kan göra cookies och cupcakes med choklad chunks (också av Odense) i fyllningen. Marsipan-locken till tårtor kan jag såklart göra tårta av.

Kommer definitivt att köpa hem mera av Odense!
Kort sagt: God smak, bra priser, 5/5 från mig.

Vill du också vara en Buzzador?
Det är enkelt, och gratis! Ge mig din mailadress så skickar jag en inbjudan (elenor gejland@ hotmail. com utan mellanrum), därefter anmäl dig och vänta in att det kommer upp kampanjer som matchar din profil. När de kommer - GLÖM INTE ATT ANMÄLA INTRESSE! Det enda som krävs av dig är att du testar produkten/tjänsten och pratar om den både IRL och i sociala medier. Låter det kul? Anmäl dig :)


Follow on Bloglovin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...