Friday, June 18, 2010

Efter diverse bajamajabesök.

MUSIC: suicide silence : wasted

Tjenis penis. Jag är i Göteborg nu som många redan vet. Har dödskul, så jävla kul så jag vet inte ens hur jag ska stava till det. Sjukt sjukt sjuuuukt kul!

Åkte hit med nattbuss, kunde inte sova ett skit men det är struntsamma, det är ändå fest fast det suger att vara trött som en apa som sovit hängandes i en gren utomhus medan någon sparkar på henne. Kom hit på onsdag tidig morgon, mötte Andreas och sen åkte vi hem till honom för att slagga, han har nattjobb. Men jag kunde inte sova så jag gick ut för att sola, fan va stekt jag blev! På kvällen kom en Ludde hit som också skulle sova, pluss Karin. Vi bar in extrasängen från Budds tidigare inneboendes ganaka sunkiga rum och på natten kollade jag och Ludde (som btw heter Kudde i min mobil, älskar T9) på helt sjuka videor på youtube, dog nästan! Som den här:
Igår var det WEST COAST RIOT, som jag faktiskt hade giltlig biljett till. Minns knappt vad jag gjorde, åt, köpte, drack eller gjorde inne på x antal bajamajor men satan i gatan va roligt jag haft! Minns inte riktigt vilka band jag såg förutom A DAY TO REMEMBER, de var klockrena.

Efterfestade med en Anna, Ludde och några till, fick hans gröna dödssnygga WCR CREW t-shirt, gulligt av honom. Och när vi kom hem till Budd på natten låg alla och sov och vi låg och trängdes i en soffa som två gasade judar. Det var skoj, synd bara att Karin inte kunde sova, jag skäms lite faktiskt haha!

Well well.. hoppas ni haft några laughs och ett good read nu. Kanske uppdaterar mer senare, är ju ändå här till på måndagkväll då jag tar bajs nattbuss hem för att komma fram tio i fem på morgonen i Nyköping tehe..

nudlar <3

3 comments:

Emma said...

Åh vad jag vill på festival ännumera nu :3

Kitten said...

Hehe, verkar som du har riktigt kul tösen! :D
Saknar dig <3

Daniella said...

Haha störd video :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...