Wednesday, July 8, 2015

Gubben på bussen och den skeptiska Frasse.

Har inte varit här på ett tag, börjat skriva så mycket som ligger i utkast att jag inte vet vart jag ska börja - så jag skriver ett nytt inlägg. Idag har jag jobbat på Stadium Outlet igen, efter två veckors "semester". Ena veckan jobbade jag på Bråvallafestivalen, andra veckan var jag med familjen i Junsele för att träffa släkten. Efter jobbet satte jag mig på bussen, en rullstolsburen man, 75 år fick hjälp av busschauffören strax där efter. Han var väldigt pratglad, först sa han lite saker på måfå sedan knöt han ihop samtalet om överläkare, körkort och livets frågor:

"Jag vet vad som händer när man kommer till himmelen. Har han varit snäll, så får han köra en Mercedes, har han varit dum.. ja då får han köra Wolksvagen. Å är det en gammal kärring istället så får hon en cykel, haha. Nej, man ska ha humor."

Han sa även att det finns två tragedier i livet, det första var en människa som inte har någonting, det andra var en människa som har allt.

När vi skulle av bussen vid stationen hjälpte jag honom av. Tänkte att "jag hoppas min pappa får köra raggarbil".Nu är jag kattvakt igen, hoppas att familjen kommer hem snart. Här är en bild på en skeptisk Frasse som inte tror mig när jag säger att "mamma kommer hem snart". Vi åkte till Junsele på söndag vecka 26 och jag kom hem nu i måndags.


Follow on Bloglovin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...