Thursday, May 15, 2014

Loppi BlogBag Vårpepp! Allt testat!

Det här är ett aningen sent inlägg, men bättre sent än aldrig. Nu har jag provat alla sakerna som följde med i Loppi's blogbag (läs mer om det här på deras facebook). I det här kittet av saker jag fick prova fanns följande:


STEP BY STEP från Ekorrens Ekologiska Godis
Friggs te+ sockerbalans
Vitalinea PRO från Danoe
Boken "Min så kallade kärlek" från Harlequin
Sun-kissed Bronzing minerals från Sheer Cover
Blackberrie - LSHP Mealbar från Naturdiet och
Supernature pure green max.


Kommentarer om vad jag tyckte om produkterna:

* Godiset från Ekorrens ekologiska godis var jättegott! Innehåller inga konstgjorda färg- och smakämnen eller syntetiska sötnings- eller konserveringsmedel. Påsen var liten men full, godisarna smakade både sött och surt - vilket jag gillar. Ser jag de här i affärerna eller på marknader så kommer jag att köpa.

* Friggs röda te (te+ sockerbalans roobios, chai + choklad) var underbart, jag har nog aldrig förr druckit ett te som smakar så gott utan varken mjölk eller honung. Söt och samtidigt fyllig. När jag smakat så hällde jag i lite honung och mjölk som jag brukar och det smakade jättegott då också.

* Vitalinea PRO av Danoe följde med i kartongen i form av en kupong, hämtade ut den på City Gross, valde smaken jordgubb. Den här var hur god som helst! Jordgubbskrämen/såsen var i botten, ovanför var en typ av yoghurt-kvarg. Jättegott, och JA den var mättande.

* Boken "Min så kallade kärlek" har jag börjat läsa, men jag tror inte att den är något för mig. Om jag läser ut den så återkommer jag med en kommentar längre fram. Boken är från Harlequin.

* Sheer Cover har jag bara hört bra saker om så det var spännande att få testa. Den här Sun-kissed Bronzing Minerals var mycket bra, passar alla hudtyper. Enkel att applicera, och funkade bra ihop med min mineral foundation (av annat märke).

* Naturdiet's produkter (främst deras mealbars) har jag smakat förut. Gillar Low sugar high protein bars, men köper dem endast vid tillfällen då jag inte har tid eller möjlighet att laga mat men måste ha i mig något ätbart som inte är en hamburgare från en snabbmatsrestaurang. Tyvärr tyckte jag att den här smaken var väldigt skum. Den var inte god alls, min sambo sa samma sak.

* Supernature Pure Green Max är säkert väldigt nyttig och så, men det var inte gott. Ska testa flera sätt att använda det här pulvret, återkommer med det. Jag drack det blandat med vatten nu och det kanske var fel av mig. Det är ett så kallat "kraftfullt och avancerat supermatkomplex. Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter." Den är näringsrik och sägs ge extra energi i vardagen.

Hoppas jag få vara testare igen, det här var kul!


Follow on Bloglovin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...