Wednesday, June 19, 2013

Värdelös dröm inatt..

Hade en värdelös dröm inatt, var tvingad att dela rum med en idiot/skitunge jag trodde jag kände en gång i tiden i ett "hotell" som var kopplad till ett badhus med en brant fritt fall liknande kana som enda utgång. Och mellan rummen var man tvungen att simma.. Och i drömmen var jag förbannad och sa "dra åt helvete" x antal ggr. Värdelöst. Vad tänker min hjärna med? Varför var jag inte smart nog att dela rum med min mamma som faktiskt också var med i drömmen?

Jag har mardrömmar ibland, men den här drömmen var bara konstig. Sedan jag var hos ett medium så har det blivit bättre men jag tycker fan inte om att kunna påverkas så mycket av mardrömmar som jag gör. Jag kan bli sittandes, stirrandes och bara fast i orealistiska verkligheter som inte är sanna. Det kan komma känslor som jag känt i mardrömmen som inte egentligen är verkliga. Och ja, det är bara märkligt.

Till något orelaterat men betydligt roligare: snart ska jag på festival med Emelie och Rebecca! Funderar fortfarande på vad jag ska ha med för mat. Kommer låna min sambos tält för det som jag haft sedan Hultsfred 2005 är bokstavligen slutkört. Det är för tungt, det är nerklottrat på in- och utsida, regnskyddet skyddar inte längre och pinnarna viker sig lätt vid oväder och blåst. Det är inte många dagar kvar nu, vid den här tiden om en vecka är jag i Norrköping på Bråvalla!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...