Sunday, April 13, 2014

Fredag var en nästan helt perfekt dag! Och i lördags..

Helt oväntat så hör Linda av sig och säger att hon vill köpa alla fyra LOTR actionfigurer, och som tack för det får hon kompisrabatt. Hon bjuder på kaffe och fika med gigantiska kaffemuggar (klagar inte), så vi sitter och pratar filmer, minnen och strunt i omkring två timmar. Är glad över att vara några hundra kronor rikare nu, det är en tunn-plånboksmånad nu. Är också väldigt glad över att mina gamla gubbar hamnar hemma hos henne, hon kommer ta så bra hand om dem (hon har monter-liknande hyllor/skåp till att (exempelvis) ha figurer från filmer i, perfekt! Hemma hos mig bodde dom i källaren.

Ni vet de där vännerna man har som man önskar att man träffade oftare, men när man väl ses så är det som om varken månader eller år gått? Man tar upp samtalet, kontakten och känner igen sig, känner sig som hemma. Hon är en sån person.



Och igår spenderade jag dagen i soffan med tre säsonger av Buffy the (one and only) Vampire Slayer. Tackar Paulina och hennes kille för dessa! Men tröttnar jag på Buffy kan jag alltid kolla på The Hobbit 2 igen. På kvällen köpte jag godis, för det var jag värd.


Follow on Bloglovin

2 comments:

Linda said...

Dom får nog bo i sina boxar ett tag till, funderar på att hänga upp dom :P Och du är sån person för mig också, vi får börja ha regelbundna fikor! ^^ <33

Unknown said...

Smart! Ja de skulle ju kunna passa på väggen faktiskt :) Aww ja men nästa gång måste jag få bjuda på kaffe och fika ;) <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...