Friday, August 15, 2014

En ny bokhandel i Nyköping - Bokcentralen!

"Bokhandel" i brist på bättre ord. Jag och Carin jobbar för Bokcentralen (hemsida) som flyttat in på golvet i gallerian Västerport i Nyköping. Vi står verkligen på golvet, som en pop-up-butik som ännu inte har en lokal. Det är en smart lösning men lite knepigt att jobba själv och inte kunna låsa om sig på lunch eller rast.

I alla fall, vi säljer nya men billiga böcker; pocket, inbundna, recept, romaner, deckare, barnböcker mm. Det som vi egentligen saknar är böcker översatta till engelska och ungdomsböcker. Men man kan inte få allt. Vi erbjuder tag 4 pocket, betala för 3 - vi bjuder på den billigare. Vi har redan sålt massor med pocket, så se till att komma förbi och handla innan de tar slut för oss :P
Jag är mycket glad som har det här jobbet, och mycket glad för att jag delar det med Carin - som är en underbar medarbetare. Att det skiljer några år mellan oss har ingen roll alls. Vi tänker lika och har samma humor. Det är nästan för bra för att vara sant - att min första riktiga arbetskamrat är så här bra slipad och enkel att arbeta med. Jag är tacksam :) Och tänk, det här jobbet fick jag VIA ARBETSFÖRMEDLINGEN.


Follow on Bloglovin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...