Thursday, November 8, 2012

Tänk vad en ny diskborste och en bytt dammsugspåse kan göra.

Jag är inne på dag åtta eller nio som tillfälligt ensamstående sambo. Mer om detta längre ner. Eftersom jag inte bloggat ordentligt på hur länge som helst tänkte jag att jag ska börja igen. Så lite lagom fritt från känslor ska jag nu rabbla upp en hel drös av saker som hänt den senaste tiden.


Vi börjar med en bild på hur jag såg ut på Emeliés halloweenfest.


Och hur jag såg ut på Tarzan och Nathalies fest helgen innan.
Pasi Huhtala tog bilden, Akira Öberg redigerade.
Satan så snygg jag var!


Och på min egen fest då Emilie sminkade mig.

Sedan mitten på Juli har jag bott hos min pojkvän Jonas. Vi flyttade ihop innan vi blev tillsammans. Innan hade jag bott i Emeliés lilla etta med hennes katt Oliver, men det blev ändrat, och jag flyttade - för andra gången i mitt liv - till ett stänk fågelbajs på kartan i Nyköping som heter Brandkärr. Jonas och jag har varit på äventyr i Norrköping (till hans storebror som skulle flytta), till Göteborg (till hans storebror som flyttade), till Göteborg igen med hans lillebror (till hans storebror som vi gick på Liseberg och Universeum med), och till Stockholm (med lillebror och storebror till Jonas) för att gå på Gröna Lund. Fullt ös!

Har haft skitkul och har massor med bilder jag vill dela i bloggen.
OCH PÅ UNIVERSEUM FANNS DET DINOSAURIER!! *hearts*

Lång historia kort, det är vad som hänt. Jag är så glad som har Jonas, kan inte säga mer än så. På något konstigt vänster känns det märkligt att skriva om känslor i den här bloggen (igen?). Men by the way, jag har storstädat idag! Tvättat sex maskiner tvätt, ätit x antal soppor (drog ut en tand igår), dammsugit och bytt påse (för första gången och jag klarade det -woow!), diskat, hängt och vikt tvätt, bäddat rent i sängen.. och stekt äggmackor.


Jag och min snygging på fest hos Emelié.

Jag får en krypande känsla av att jag skulle klara av att bo själv. Juste, min kära karl är ju uppe i Norrland, i Boden rättare sagt. Han är inte hemma förrän nästa vecka på fredag, och jag ser fram emot det lika mycket som att kunna äta kött igen utan att få ont i truten! Ja, jag saknar honom skitmycket ._.

Det är också roligare att diska om man byter diskborste, vilken skillnad! Likadant med hur hårt snabeldraken suger damm från vardagsrums-mattan.

Och en sak till! Jag fick en ny digitalkamera i present när jag fyllde 25, av Jonas. Som kanske syns har jag inte använt den till någon av bild 1 och 3, bilden på mig och Jonas är däremot tagen med min nya svarta kärlek. Jag kan bara skryta lite lätt om att jag gjorde två av de tre sminkningar (på 3 första bilderna) som visas upp. Ska visa kameran (och vad den går för) senare.

Hej hopp!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...