Saturday, November 19, 2011

Vardagligt, upptinat och urgulligt.

Mitt rum är hopplöst, det går en vecka högst efter jag skakat min rosa trasmatta jag fick av mormor, en vecka efter att jag bjudit upp dammsugaren till flamenco i mitt rum. Det dammar sönder där inne. Är ensam hemma hela helgen, så nu ikväll tror jag att jag ska se om monstret är lite sugen på mer damm. Sen ska jag leta fram en låda i källaren som står mitt namn på och byta ut alla clowner i mitt rum till tomtar.

Har ändå inte tid nästa helg för att julpynta. Jag och syrran ska stå och sälja på loppis igen inne i stan så jag kommer redan vara busy all over.

Igår var en sorgens dag, då vi hade slut på pålägg i kylskåpet igen. Idag finns både ost och skinka men jag är inte sugen på något annat än dubbelpanerad fisk, med dill. Och därmed ska jag steka kött med svartpeppar och salt istället - för det finns åtminstone upptinat redan. Långkok. Älskar långkok. Farsan skulle varit stolt för jag lagar så god mat, och för jag lärt mig använda en mycket speciell krydda han ofta gnällde om (att det var för mycket eller för litet av): SALT.

Har ingen bild att lägga upp, för jag sitter i syrrans rum vid en dator som inte är hennes. Ska ner i samhället senare också, kanske spela bilspel och prata med två urgulliga kattungar. Gokväll!MUSIC: Ultima Thule
QUOTE OF THE DAY: Det är kul att höra att skit rinner av en som vatten på en gås.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...