Thursday, October 13, 2011

No more updates in english, instead I'll find a good translator to put here.

Efter att min katt nekats utgång efter det är mörkt ute har jag börjat se ett mönster, ett mönster som luktar väldigt illa. Han har kraffsat febrilt på båda dörrarna, samt på min dörr också om jag haft den stängd (för han vet att jag antingen öppnar dörren eller ger honom knax) om jag är på mitt rum. Jag vet ju vad han vill.


Sixten, med Smulans svans i bakgrunden.

Till följd av det här, minuter senare då jag i min stilla ro ligger på soffan och kollar på American Dad känner jag det - stanken. Katten har skitit i lådan. Normalt brukar han alltid skita ute så det är väll därför, eller så är han alltid lös i magen, för det luktar inte som då katt nr. 2 "Skeva Eva" Smulan gör som indianerna i kattlådan - som står i köket.

Det här första inlägget på länge ska dock inte bara handla om min katts dåliga mage, det är höst, och jag vaknar med huvudvärk av antingen konstigt väder eller mina ögon - jag är tackar som fan inte blind! Men jag får inte använda linser på ett bra tag, mina ögon är röda i "ådrorna" och behöver andas. Chocken av att få så mycket syre kanske ger mig huvudvärk, jag vet inte.

På sistone har jag också fyllt år, som man normalt sett gör en gång om året. Det var inget speciellt annat än att mormor & morfan kom över på fika. Jag fick fler delar till min servis, scrapbooking prylar och lite annat av mamma och Linda. När Louise kom hem från utomlands fick jag en likör, fick också ett kort PÅ POSTEN från min brillianta vän Malin. Undrar vad hon har hittat på för i år. Av mig fick hon en blomma i inflyttningspresent för lite sen, en penningblomma jag döpte till Märta - efter min mormors mamma.

Jag läser böcker som en brunstig hingst i hagen omringad av brudar. Hingsten som inte vet vart han ska börja. Helt seriöst, jag läser så mycket böcker så jag vet inte längre hur lång listan på outlästa böcker är. Rimligen borde listan vara kort, men jag lånar ju böcker hela tiden! Just nu läser jag:
* Sverigedemokraterna in på bara skinnet
* New Moon (jag tvingar mig att göra det här)
* Fornhistoriska religioner
* 100 Hieroglyfer
* Personlig kraft genom medvetenhet
* Da Vinci koden
* The Tales of Beedle the Bard

Alla Harry Potter böcker jag har (vilket är sju och som sagt på engelska) är ju igen utlästa. Så i desperat rastlöshet över att det inte finns mer att mjölka ur den här kon läser jag.. som en galning helt enkelt. Simpel förklaring. Älskar böcker, och om jag fick välja mellan att äga 1000 böcker eller att jobba som bibliotikarie skulle jag välja det sistnämnda.


MUSIC: Flogging Molly - What's left of the Flag
QUOTE OF THE DAY: "Förblindande okunskap vilseleder oss. O, ni stackars dödliga, öppna ögonen!" - Leonardo Da Vinci (enl. Da Vinci koden)

2 comments:

Brallz said...

Aww stora lilla bajskissen<3

moa 97 said...

fin blogg
följ gärna min
http://mosansliv.blogg.se/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...