Thursday, June 2, 2011

STOOOR Uppdatering gällande mina funktionärsjobb på festivaler i sommar!

Jag är på fruktansvärt bra humör idag för jag har beviljats jobb på West Coast Riot, Metaltown och Peace and Love. Fick mail om det igår, svarade dem några timmar senare, och sen var biffen stekt så det luktade nygrillat!


Festivalminne: "Efter DT följde jag [karin] och Lisa med Elenor till sjuktältet och såg BFMV på långt avstånd, sorg när läkaren sade att Elenor borde dra till sjukhuset och röntga. Vad gör kvinnan? Jo hon gör som vilken metalist som helst hade gjort; Stannar kvar på Metaltown. Det är rätt girl"
text & bild av: Karin
:*


P&L kommer jag jobba inom säkerhet. Och enligt dem ingår entrébemanning/entréservice i säkerhet. Helst vill jag jobba i entrén, jag var ändå för sent ute för att få plats inom artistservice. Men jag börjar nästan tycka att det är roligare att serva publiken än artister (som man ändå inte får "störa", enligt reglerna, vilket jag förstår, men random efterfester med demoband är minst lika uppskattat av mig som en konsert med ett tillfälligt favoritband. Så jag klagar inte.) Iaf, det ska bli kul, jag ska åka dit med en festivaloskuld. En väldigt nära vän till mig som ska på sin första festival. Tyvärr har hon Deluxe-biljett, vilket betyder att vi kommer inte kunna sätta upp våra tält på samma område.

Pass 1: Tisdag 28 juni kl 10-17
Pass 2: Onsdag 29 juni kl 18-02
Pass 3: Fredag 1 juli kl 18-04


Festivalminne: Download 2009, största publik-
hav jag deltagit i (på någons axlar).
Photo: Me.


WCR/Metaltown blev jag mest överraskad av att få svar från så snabbt. Har velat jobba på festivalen sedan 2008 (då jag började gratisjobba och hjälpa till på större festivaler). Har varit där 09 och 10, men nu ska jag dit och jobba! Göteborg är en härlig stad, ser fram emot det här som om jag skulle åka på största veteranbilsträffen i Sverige!

Tredje kryddan i soppan heter Sonisphere, men jag har inte fått svar från dem ännu. Men det är som det är och det blir som det blir. Vi får se helt enkelt.


MUSIK: Bring me the horizon: Fuck
DAGENS: För vinnande krävs först deltagande. (Tror jag läst i kalender)

1 comment:

Richard said...

Blir mest imponerad av att du orkar jobba på festivaler istället för att bara besöka dem. Men tycker man det är kul så förstår jag att det inte är några problem :D Du får ju se band gratis också ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...