Monday, April 19, 2010

Maybe you shouldn't kiss n tell..

MUSIC: KE$HA


Händer mycket nu. I tisdags slängde jag av mig mössan hemma hos Linda och hennes syrra (som som sagt är frisör) klippte mig - och jädrans bananer va kort det blev! Jag är så nöjd så jag vet inte hur man stavar till det ens på svenska.

I Fredags gick jag ut på Volym med Chilljohan, jag hade rosa jeans och han hade gröna, dessutom hade vi svart/vit randiga skjortor på oss och såg allmännt awesome ut. Hade dödskul. Träffade på han som bjöd mig på fyllepizza för kanske 2 veckor sedan, han dansade som en studsboll och hånglade upp mig på dansgolvet. Det var trevligt. Nog om det.

Igår natt såg jag någon stå vid sidan av min säng, blundade igen, öppnade ögonen ngn sek senare och den/det stod kvar. Då fick jag kalla kårar och tänkte "shit, det står någon vid min säng". Jag såg att det var en gestalt fast jag inte hade linserna i och trots att det var mörkt. Han/hon stod inte bara stilla utan sträckte fram handen mot mig och tredje gången jag öppnade ögonen var den borta. Kunde inte sova på timmar för jag kallsvettades..

På torsdag ska jag med min syssling Alicia i skolan, hon är 12 år. Ska bli spännande. Kanske springer på en av mina gamla mardrömsmattelärare också...

Under första maj-cruisingen ska jag åka med Sunkan, Benke, Oscar och en Nathalie i en fet vit Impala -61. Ska glida genom Norrköping och Nyköping under dagen/kvällen och jag ser verkligen fram emot det.

Jag älskar Sid i Ice Age. Hej!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...