Saturday, August 13, 2011

The laziest headline I've ever written.

Bristen på nya uppdateringar har troligtvis en stark, dock okänd, koppling med min tomma plånbok. Brist på pengar kan driva den mest sansade människan till vansinne. Jag känner mig lugn som en filbunke, och kreativ. Har funderat på allt från att annonsera upp en fika med mig på blocket, till att rensa bland kläder och böcker i källaren och bli nedslagen av idén att bli egen företagare - och öppna Second Hand butik med böcker och kläder.

Men det mest kreativa jag gjort på sistode är faktiskt att rita. Jag älskar mina kolpennor och mina skissblock (som jag av anledningar bortom mitt förstånd inte använt förän förra året då jag påbörjade Oliver Sykes). Pappret jag använt innan har varit av så dålig kvalité, om man jämför, att man lika gärna kunnat använda det som skithuspapper, dock lite strävt sådant skulle jag gissa på.


Om era ögon inte är skadade på något sätt bör det vara ganska tydligt att det här är två män. Han till höger, sångare i tidigare favoritbandet Bring me the Horizon, är Oliver Sykes. Han som saknar mun (till vänster) är början till en halvnaken Leonardo Dicaprio.


You know who this is, don't you?


Hoppas ni precis som jag tycker att det ska bli nervkittlande spännande att se hur lågt skurna byxor jag ritar på den just nu till synes (i mitt skissblock alltså) kropp-lösa Dicaprio.

Planen framöver är att göra tavlor och litografier av mina kreationer jag har i skissblocken. I övrigt ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen, söka jobb på ett äldreboende, sälja byxor på tradera och skolböcker på blocket och kanske minigolfa nu i veckan.


ENGLISH: I don't have time to translate all of this. I'm drawing much at the moment, I find it really interesting to develop this ability of creative madness I posses. A few of the men (in my life) I’m trying to finish now are Oliver Sykes (singer in Bring me the Horizon) and Leonardo Dicaprio, who is (as you may have noticed) half naked at the picture I’m using.

The most interesting part is that I’ve never done any full body drawing before, only the face of a person. However, I have to go now; my sister wants to watch “LOTR The return of the king” with me. And apparently, she can’t wait. And where is my cup of coffee by the way?


MUSIC: Emmure : Lesson from Nicole
QUOTE OF THE DAY: ---

1 comment:

Admin said...

great looking blog you have! really enjoy it! hope u return the visit and do the same..
Blog Me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...