Monday, October 11, 2010

Det finns sannerligen alltid filmjölk och bananer i vårat kylskåp!

Fyra veckor sedan sist? Nåja.. sitter i skolan nu, har precis gjort provet i svenskan om grammatik. Ska på torsdag läsa upp en dikt och berätta om varför jag älskar surrealism, ska bli kul. På onsdag ska jag ha ännu roligare för då ska jag träffa ett medium. Ska berätta om mina ut-ur-kroppen-upplevelser som skrämmt mig till helvetet och tillbaks till Brandkärr (eller till soffan i mammas vardagsrum, eller till min egen säng i mitt gamla rum).


Fyllde år i fredags, 23. Fick tonvis med mat i present + ett presentkort och några småprylar av systern. Juste, och en babyblå kyckling (troligtvis påskdekoration). Den var skitsöt! Imorn kommer syrran förbi, jag ska opereras två ggr för min akalasi nu i höst/vinter, är fortfarande konaktperson (och det rullar på som tåget), har varit lite på bio (och t.o.m. sett EN SVENSK FILM). När jag kommer hem idag ska jag skita i att laga mat eftersom jag har två matlådor i kylskåpet. Och majs.

Håller på att läsa en bok Spike rekomenderade till mig. Den handar om andlighet, liv innan och efter döden och ja, you get the picture. Den är skriven i guide-syfte och jag tycker den är skitbra. Är någon intresserad av att läsa den så sök på "Mellan två världar - ett mediums guidebok till andra sidan" av Sylvia Browne.

En helvetes massa tandläkarbesök ligger framför mig också. Har stor lust att mosa dem på marken som myror men det börjar bli svårt att ignorera problemet. Men det är inte kul att det kommer kosta närmare 4000 kr (som jag inte har).

Vi hörs!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...